Elly Hellemons Bruidsspecialist voor                          haar en make up

Over Mij


Mijn naam is Elly Hellemons, 38 jaar getrouwd met Peter, en moeder van twee zoons.

In oktober 2017 had ik mijn 40 jarig jubileum in het kappersvak, waarvan 35 jaar een eigen bedrijf. Kapsalon Blozekriekske in Kruisland. De kroon op mijn werk dit jaar was het winnen van de

 Love Award Best Gewaardeerde Bruidsstylist/visagist 

van de provincie Noord- Brabant.

Wat doe ik


Al jaren werk ik met heel veel plezier en toewijding in mijn salon aan huis. Zowel dames als heren en ook kinderen. Het verzorgen van bruidjes doe ik al sinds het begin van mijn carrière. In 2000 heb ik de opleiding visagist doorlopen, om nog beter in te kunnen spelen op mijn bruidswerk en gala- feestkapsels. Ook heb ik een opleiding gevolgd om bruidsspecialist te worden , en tegenwoordig doe ik mee aan workshops bruidskapsels en masterclasses visagie, om goed up to date te blijven. Het verzorgen van bruidjes is mijn grote passie geworden. 

Wat houdt een bruids/  arrangement in


Een arrangement bestaat  uit een proefsessie haar en make- up, meestal op de dag dat de bruid voor het laatst haar jurk gaat passen, zo ontstaat er een goed beeld hoe het totaalplaatje er uit zal zien. Dan volgt het echte werk op de trouwdag op de thuislocatie, of op de feestlocatie. In alle rust kan ik de bruid  mooi gaan maken voor haar dag.

 De afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld en gespecialiseerd aan de Bruids academies van Kelly Baron en Bianca Duizer. Ook aan Belgische academie van Zohra Handiri heb ik een driedaagse training gevolgd. Deze allemaal met een certificaat afgerond.